Tromeđa VI br.7

88260 Čitluk, BiH.

Kontakt telefon

+387 36 653 450

}

Pon. - Pet. 8:00 - 18:00

Subota 8:00 - 14:00

Tromeđa VI br 7.

88260 Čitluk, BiH

Kontakt telefon

+387 36 653 450

O nama

Tvrtka Union Foods je jedan od vodećih distributera roba široke potrošnje u BiH s više od 20 godina iskustva. Osim distribucije, izuzetno bitni segmenti poslovanja kompanije su proizvodnja i ugostiteljstvo.

Razvoj kompanije

Povijest i razvoj

Union Foods d.o.o. je društvo osnovano 1997. godine sa sjedištem u Čitluku. Osnovna djelatnost tvrtke je distribucija rashlađenih i nerashlađenih proizvoda. Priča o uspjehu Union Foods-a počinje davne 1988. godine kada se javlja ideja o organizaciji posla. Kao i svaki početak i ovaj nije bio lagan, ali uz stalne napore, te pažljivim i promišljenim odabirom partnera, vrata uspjeha počela su se otvarati. Početkom 90-tih godina dogodila se i najveća prekretnica u poslovanju tvrtke, a to je bilo uvođenje voćnih jogurta i mliječnih deserta na tržište Bosne i Hercegovine.

Tada tradicionalno orijentirano tržište je prepoznalo kvalitetu nove vrste proizvoda što omogućava Union Foods-u bržu ekspanziju, te mogućnost uvođenja i niza drugih svjetski poznatih brandova na naše tržište. Union Foods se nakon toga formira u distributera rashlađenih proizvoda i vrlo brzo postaje jedan od vodećih distributera u tom segmentu. Danas Union Foods u svojoj paleti proizvoda ima i brandove nerashlađenih proizvoda, te vlastitu proizvodnju.

Proizvodnja

Posebno smo ponosni na naše vlastite brendove koji bilježe stalan rast prodaje na domaćem i inozemnom tržištu.

detaljnije

Brendovi

Da bi dugoročno opstali na današnjem tržištu potrebno je u asortimanu imati jake partnere i najbolje proizvode.

detaljnije

Distributivna Mreža

Union Foods djeluje na području cijele Bosne i Hercegovine koju pokriva u cijelini zahvaljujući distribucijskim centrima.

detaljnije

Temeljne vrijednosti kompanije

Poslovna filozofija

Ono što je specifično za Union Foods je organizacijska kultura i temeljne vrijednosti koje se prenose kroz cijelu organizacijsku strukturu kompanije.

Nastojimo djelovati odgovorno prema našim djelatnicima, potrošačima, robnim markama, partnerima kao i društvu u cjelini. Težimo gradnji odnosa zasnovanih na uzajamnom povjerenju i lojalnosti.

Naš najveći potencijal su naši djelatnici koji su svojim marljivim radom doveli tvrtku na zavidnu razinu. Upravo zahvaljujući njima Union Foods je postao ono što danas jeste – jedna od najjačih domaćih tvrtki. Pojedinačni rad svakog djelatnika se evaluira na pravilan način i stavlja u kontekst ukupnog djelovanja društva.

Također, imamo izuzetno pozitivan stav prema konkurentnim distribucijskim kompanijama jer smatramo da je svaki oblik zdrave konkurencije okidač napretka, ne samo za nas kao distributera, nego i za cijelo društvo u cjelini. Na taj način se kontinuirano unaprijeđuje kvaliteta usluge i kvaliteta proizvoda, iz čega proizlazi jačanje odnosa sa samim klijentima/potrošačima.

Planovi za budućnost

Misija i vizija

Tržište Bosne i Hercegovine postaje sve složenije, a zahvaljujući novim trendovima u prodaji i novim tehnologijama koje se primjenjuju u razmjeni informacija, postaje sve dinamičnije i zahtjevnije. Da bi odgovorili na sve nadolazeće izazove potrebna je implementacija novih tehnoloških rješenja i kreativniji pristup problematici procesa distribucije i marketinga.

Naše težnje su usmjerene prema usavršavanju i udovoljavanju zahtjeva i potreba naših klijenata, te će i dalje ostati pokretačka snaga koja će nas voditi k ostvarenju postavljenih ciljeva. U poslovanju ćemo nastaviti raditi na poboljšanju razmjene informacija unutar tvrtke i komunikacije s našim klijentima, te ojačavanju partnerskih odnosa kao preduvjetima trajnog napretka.

Dugoročni opstanak na današnjem tržištu moguć je samo uz najbolje proizvode i najjače brendove. Uvođenje novih proizvoda na svako tržište, pa tako i na tržište Bosne i Hercegovine izuzetno je zahtjevan proces, ali trud koji se uloži nerijetko se vrlo brzo isplati. Pažljiva strategija u planiranju rasta kompanije omogućila nam je da postanemo jedna od vodećih tvrtki u ovom segmentu u Bosni i Hercegovini, a isti princip rada planiramo nastaviti koristiti i u budućnosti.

Imate pitanje?

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje ili zahtjev obratite nam se bez oklijevanja.

Popunite formular i pošaljite nam upit, a mi ćemo Vam odgovoriti u što kraćem mogućem roku. Molimo Vas da uzmete u obzir neradne dane i praznike budući da se iz tog razloga može prolongrati vrijeme reakcije/odgovora.

Popunite formular u nastavku

13 + 2 =

Imate pitanje?

Kontaktirajte nas

Kontakt Telefon

tel. +387 (0)36 653 450
fax. +387 (0)36 653 470

Email Adresa

info@union-foods.com
www.union-foods.com

Sjedište Firme

Gospodarska zona, Tromeđa VI br.7
88260 Čitluk, Bosna i Hercegovina