Tromeđa VI br.7

88260 Čitluk, BiH.

Kontakt telefon

+387 36 653 450

}

Pon. - Pet. 8:00 - 18:00

Subota 8:00 - 14:00

Tromeđa VI br 7.

88260 Čitluk, BiH

Kontakt telefon

+387 36 653 450

Proizvodnja

Osim distribucije bitno je naglasiti da smo tijekom našeg postojanja uspješno pokrenuli nekoliko brendova iz vlastite proizvodnje, koji su prihvaćeni od strane kupaca u BiH i bilježe stalan rast u prodaji.

Naši proizvodi i usluge

Kao distributer moramo naglasiti da smo ponosni i na uspješno pokretanje nekoliko brendova iz vlastite proizvodnje. U prvom redu to je bilo uspješno pokretanje vinarije Hercegovina Produkt jer se radilo o izuzetno velikom projektu, a inozemna konkurencija na tržištu je bila izuzetno jaka.

Osim vinarije imamo i vlastitu proizvodnju aluminijskih folija, aluminijskih posuda i ovala, prozirnih folija za domaćinstvo, te papira za pečenje pod nazivom Slim. Linija Slim prepoznata je i prihvaćena od strane kupaca u BiH i bilježi stalan rast u prodaji.

Veliki uspjeh je i projekt “Etno selo Herceg“, turističko-ugostiteljsko naselje s preko 50 objekata izgrađenih u tradicionalnom stilu. Pod tim u prvom redu mislimo na korištenje prirodnih materijala (kamen i drvo) u izgradnji objekata. Kompleks se prostire na 50.000 metara kvadratnih. Priča o Etno selu Herceg zaokružena je otvaranjem bazena izgrađenog po inovativnoj i suvremenoj bio-design tehnologiji. To je prvi bazen takve vrste u Bosni i Hercegovini.

Hercegovina Produkt

Hercegovina Produkt d.o.o. nastala je kao nastavak obiteljske tradicije u proizvodnji vina i rakija, a u asortimanu nudi široku lepezu proizvoda u kojima njegujemo izričaj i karakter hercegovačkih sorti.

Etno selo Herceg

Herceg etno selo Međugorje je hotelsko-turistički kompleks otvoren krajem 2008. godine, a prostire se na pet hektara površine gdje je sagrađeno preko 50 moderno uređenih kamenih objekata.

Alu King

Tvrtka Aluking d.o.o. osnovana je 2002. godine s ciljem konfekcioniranja odnosno premotavanja kvalitetnih aluminijskih folija, prozirnih folija i papira za pečenje za kućanstva, catering i horeca kanale.

Univesplast - PAQ

Uni-Ves-Plast d.o.o. je poduzeće osnovano 2013. godine na temelju dugogodišnjeg iskustva svojih osnivača u proizvodnji proizvoda od plastičnih masa.

Proizvodnja vina i rakija

Hercegovina Produkt

Vinarija u proizvodnji koristi najsuvremenija tehnološka rješenja i ekološki čiste metode koje su jamac visoke kvalitete proizvoda. Naša paleta proizvoda je široka i sastoji se od vina, prirodnih voćnih rakija i likera.

www.hercegovinaprodukt.com

Kratka povijest vinarije

Najbolje iz Hercegovine

Vinarija Hercegovina Produkt nastala je kao prirodan slijed obiteljske tradicije obitelji Barbarić u proizvodnji vina i rakija.

U početku se proizvodnja odvijala sa skromnim kapacitetima u obiteljskom podrumu Barbarić. Upornost i predan rad rezultirao je kvalitetnim proizvodima koji su vrlo brzo prepoznati na tržištu i malo po malo proizvodnja se iz obiteljskog podruma 2002. godine preselila na novu lokaciju.

Zahvaljujući izuzetno povoljnom zemljopisnom položaju vinograda, Hercegovina produkt je u stanju ponuditi široku lepezu vrhunskih i kvalitetnih vina u kojima njegujemo izričaj i karakter autohtonih hercegovačkih sorti, a stalnim unapređivanjem proizvodnih procesa i znanja objedinjujemo u našim vinima prošlost, sadašnjost i budućnost.

www.hercegovinaprodukt.com

Ugostiteljsko-turistički kompleks

Etno selo Herceg

Herceg etno selo Međugorje je hotelsko-turistički kompleks otvoren krajem 2008. godine, prostire se na pet hektara površine gdje je sagrađeno preko 50 kamenih objekata. Kompleks raspolaže smještajnim kapacitetima u 70 moderno uređenih soba, restoranom i dodatnim sadržajima.

Centar kompleksa čini restoran Herceg, zatim zaselak s 10 kamenih kuća u kojima se nalaze hotelske sobe, a tu su još i 3 zasebne kućice apartmani. Na taj dio se naslanja trgovački dio s desetak trgovina opremljenih rukotvorinama, suvenirima i tradicionalnim proizvodima poput domaćeg meda ili svježe samljevenog brašna.

Za poslovne namjene sagrađena je kongresna dvorana, a uz nju je impresivni amfiteatar za kulturna zbivanja. U drugoj fazi izgrađena je multifunkcionalna dvorana Kraljica Katarina i konačno 2014. godine je otvoren vanjski bazen površine 1250 m2. Sagrađen po najnovijoj bio-design tehnologiji uz prateće sadržaje kao što su vanjski bar, fitness na otvorenom itd.

www.etno-herceg.com

Kratka povijest Etno sela Herceg

Autentična Hercegovina

Etno selo Herceg nastalo je 2008. godine, no proces sazrijevanja ideje o njegovom postanku odvijao se dugo i postepeno. Herceg svjedoči o jednom vremenu zatočenom u kamenjaru Hercegovine utjelovljujući način i kulturu života na škrtom kamenu. Selo izraslo iz kamena i stvoreno od kamena, udaljeno svega nekoliko kilometara od znamenitog svetišta Međugorja, na tromeđi Čitluka, Međugorja i Ljubuškog, s pravom se može nazvati čudom hercegovačkog kraja. Herceg je bezvremenska kategorija, mjesto na kojem se, izvan sadašnjeg vremena, zaboravlja užurbanost svakodnevnice. To je mjesto na kojem se vraćate korijenima, čudeći se jednostavnosti i jedinstvenosti nekadašnjeg, starinskog načina života. To je čudesno mjesto u kojem se krijepi tijelo i odmara duh…

Proizvodnja aluminijske i PVC folije

Alu King

Tvrtka Aluking d.o.o. osnovana je 2002. godine s ciljem konfekcioniranja odnosno premotavanja aluminijskih folija, prozirnih folija i papira za pečenje za kućanstva, catering i horeca kanale.

U vrlo kratkom roku potrošači su prepoznali kvalitetu naših proizvoda i kao rezultat toga uslijedila je snažna ekspanzija na teritorij cijele Bosne i Heregovine. Nešto kasnije paleti proizvoda Aluking pridružili smo i cijelu obitelj proizvoda SLIM (proizvodnja aluminijske folije, PVC folije, papir za pečenje) uključujući i proizvodnju aluminijskih ovala i posuda.

www.alu-king.com

Proizvodi od plastičnih masa

Univesplast - PAQ

Uni-Ves-Plast d.o.o. je poduzeće osnovano 2013. godine na temelju dugogodišnjeg iskustva svojih osnivača u proizvodnji proizvoda od plastičnih masa. PAQ marka obuhvaća proizvode od plastičnih masa za jednokratnu i višekratnu uporabu. Proizvodnja se obavlja pomoću najmodernijih strojeva velikih kapaciteta.

Uni-Ves-Plast d.o.o. svojim aktivnostima unaprjeđuje svijest zajednice o potrebi zaštite okoliša. Drugi aspekt društvene odgovornosti poduzeća se ogleda kroz sponzoriranje kulturnih i sportskih aktivnosti u organizaciji lokalne zajednice, kako bi doprinijelo ukupnom razvoju društva, a posebno mladih.

www.univesplast.com

Imate pitanje?

Ukoliko imate bilo kakvo pitanje ili zahtjev obratite nam se bez oklijevanja.

Popunite formular i pošaljite nam upit, a mi ćemo Vam odgovoriti u što kraćem mogućem roku. Molimo Vas da uzmete u obzir neradne dane i praznike budući da se iz tog razloga može prolongrati vrijeme reakcije/odgovora.

Popunite formular u nastavku

3 + 2 =

Imate pitanje?

Kontaktirajte nas

Kontakt Telefon

tel. +387 (0)36 653 450
fax. +387 (0)36 653 470

Email Adresa

info@union-foods.com
www.union-foods.com

Sjedište Firme

Gospodarska zona, Tromeđa VI br.7
88260 Čitluk, Bosna i Hercegovina