Tromeđa VI br.7

88260 Čitluk, BiH.

Kontakt telefon

+387 36 653 450

}

Pon. - Pet. 8:00 - 18:00

Subota 8:00 - 14:00

Tromeđa VI br 7.

88260 Čitluk, BiH

Kontakt telefon

+387 36 653 450

Košarkaški turnir Monte Zott 2015

HKK Brotnjo je i ove godine organizirao dvodnevni košarkaški turnir pod nazivom „Novogodišnji košarkaški turnir Monte Zott, Brotnjo 2015“ gdje su generalni sponzori bili Monte Zott i Herceg Etno selo.

Turnir se održao 7. i 8. siječnja 2015. godine u Gradskoj sportskoj dvorani u Čitluku. Ovaj turnir je organiziran kao natjecanje u dvije kategorije kadeta i juniora. U kadetskoj konkurenciji su nastupili klubovi: HKK Brotnjo, HKK Široki, HKK Zrinjski i KK Cedevita, dok u kategoriji juniora su se natjecali sljedeći klubovi: HKK Brotnjo, HKK Široki, HKK Zrinjski i GKK Šibenik.

Nakon prvog dana turnira finale u kategoriji kadeta su izborili HKK Široki i KK Cedevita, dok za titulu pobjednika u finalu juniora snage su odmjerili HKK Široki i GKK Šibenik. Mladi košarkaši HKK Široki nakon uspješnog prvog dana turnira i plasmana u finala u obje kategorije nastavljaju svoj pobjednički niz te osvajaju prvo mjesto u obje kategorije. Kadeti HKK Širokog svladali svoje kolege iz KK Cedevita rezultatom 99:59, dok su juniori HKK Širokog slavili rezultatom 90:80 nad GKK Šibenik.

Kontaktirajte nas

1 + 12 =

U utakmicama za treće mjesto pobjednici su bili mladi košarkaši HKK Zrinjski u obje kategorije nad domaćim mladim nadama iz HKK Brotnjo.

Ovaj turnir za cilj ima promociju košarke kao sporta u općini Čitluk i Hercegovini sa namjerom da se mladež dodatno potakne na zdrav život i bavljenje sportom, a Monte Zott i Herceg Etno selo kao generalni sponzori su ponosni što su podržali ovakvo jedno natjecanje koje je pokazalo atraktivne poteze mladih, perspektivnih i talentiranih mladića za koje smo sigurni da su tek na početku svojih uspješnih sportskih karijera.