Tromeđa VI br.7

88260 Čitluk, BiH.

Kontakt telefon

+387 36 653 450

}

Pon. - Pet. 8:00 - 18:00

Subota 8:00 - 14:00

Tromeđa VI br 7.

88260 Čitluk, BiH

Kontakt telefon

+387 36 653 450

Novo u asortimanu – Milk Tiger

Milk Tiger – Nova velika međunarodna paleta proizvoda za djecu delikatesne mljekare Zott

Roditelji uvijek žele najbolje za svoje dijete i upravo to pruža nova međunarodna paleta proizvoda za djecu Milk Tiger. Kao namaz od svježeg sira ili šareni puding –proizvodi osvajaju simpatije ne samo roditelja, već i djece. Svaki proizvod odlikuje prije svega karakter zabave i igre za djecu te karakteristična šarena pakiranja namaza od svježeg sira, zanimljive tigraste pruge u pudingu. Simpatični i omiljeni ambasador brenda je tigar Tim koji je pametan, jak i u formi kao i njegovi mali potrošači. Svi Milk Tiger proizvodi proizvode se u Zott tvornicama u Njemačkoj uz najviše standarde kakvoće i kvalitete.

Namaz od svježeg sira za odrastanje

Zott Milk Tiger Fresh Cheese kojeg teško dijelimo sa drugima, pakiranje u praktičnim i šarenim 4x50g porcijama koje su prikladne za djecu. U ponudi su omiljeni dječji ukusi jagoda i banana kao i jagoda i vanilija. Milk Tiger Fresh Cheese sadrži kalcij, vitamin D i puno proteina koji potiču rast. Osim toga Milk Tiger Fresh Cheese sadrži samo prirodne arome, bez umjetnih boja, bez konzervansa i manje od 0,3 % laktoze.

Tigrasti puding užitak

Sa Zott Milk Tiger pudingom postaje divlje u frižideru. Ukusan spoj punomasnog mlijeka, pudinga od vanilije i čokolade oduševiti će male sladokusce. Zanimljive čokoladne tigraste pruge vrhunac su užitka. Proizvod sadrži kalcij, prirodnu aromu burbon vanilije i naravno ne sadrži konzervanse i želatinu. Za užitak od pudinga u praktičnim 4x50g čašicama nema prepreke.

Kontaktirajte nas

5 + 7 =