Tromeđa VI br.7

88260 Čitluk, BiH.

Kontakt telefon

+387 36 653 450

}

Pon. - Pet. 8:00 - 18:00

Subota 8:00 - 14:00

Tromeđa VI br 7.

88260 Čitluk, BiH

Kontakt telefon

+387 36 653 450

Novo! – Tost kruh Tvojih 5 Minuta

Union Foods u svojoj ponudi ima novi proizvod Tost Tvojih 5 Minuta velike grupacije Don Don. Grupacija Don Don posluje u Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Bugarskoj. Prodajni program grupacije Don Don obuhvaća svježi kruh, peciva, slastice, kolače, pržene slastice, posebne vrste kruha i peciva s produljenim rokom trajanja, asortiman za pečenje na prodajnom mjestu i druge smrznute proizvode. Strategija Don Don grupacije se temelji na rastu i industrijalizaciji, i na taj način je grupacija konkurentna s velikim međunarodnim pekarskim tvrtkama.

Poduzeće Don Don je započelo svoj put 1994. godine u Metliki kao obiteljski posao, izrade krafni i drugog slatkog peciva. Od tog vremena do danas, predano slijede zadani cilj – slušaju potrebe svojih kupaca i na njihove potrebe nastoje odgovoriti s kvalitetnim proizvodima.

Da bi opravdali povjerenje svojih kupaca, redovito drže korak s globalnim trendovima pekarstva, koji služe kao inspiracija u razvoju novih proizvoda i usluga. Stalna ulaganja u nove objekte i najmoderniju opremu nužna su kako bi zadržali korak s europskim i svjetskim proizvođačima.

Kontaktirajte nas

15 + 2 =

Kombinacija tradicije i budućnosti. Njega starih recepata i tradicionalnih procesa proizvodnje proizvoda, a istovremeno uključivanje modernih trendova u prehrani, uzimajući u obzir želje kupaca, koji u brzom tempu svakodnevnog života posežu za proizvodima za brzu konzumaciju (pakirani proizvodi, narezani kruh,. …). Spoznaja o tome koliko je cijenjen dobar kruh i koliko su popularni ukusni pekarski proizvodi (slani i slatki), svojim kupcima nude proizvode najviše kvalitete, najboljeg okusa i izgleda.

U asortimanu Union Foods-a svoje mjesto su našli sljedeći proizvodi:

Tost classic 500 g
Tost seeds 500 g
Tost butter 500 g

Proizvodi su:

  • proizvedeni od pažljivo odabranih, kvalitetnih sastojaka uz primjenu bogate recepture, koji su nakon pečenja sterilni, kontrolirano hlađeni, sistemom minimalnog zagađenja česticama iz zraka, sterilne ambalaže, kontrolirano rezani i pakirani
  • proizvedeni u najsuvremenijim tehnološko higijensko sanitarnim uvjetima
  • imaju ujednačenu kvalitetu/izgled proizvoda
  • siguran i trajan rok do 45 dana

Neke stvari u životu jednostavno pokreću zabavu. Obitelj, sunčano jutro, šalica toplog napitka, toster, Tvojih 5 minuta tost kruh – recept za najbolji početak dana. Tost kruh Tvojih 5 minuta vas izaziva – probajte ga, tostirajte ga!

Sigurni smo da ćete ga voljeti!