Tromeđa VI br.7

88260 Čitluk, BiH.

Kontakt telefon

+387 36 653 450

}

Pon. - Pet. 8:00 - 18:00

Subota 8:00 - 14:00

Tromeđa VI br 7.

88260 Čitluk, BiH

Kontakt telefon

+387 36 653 450

Monte na dječijem sajmu u Tuzli

Velika revijalno-sajamska manifestacija „Dječiji sajam 2015“ u Tuzli ove godine se održala po prvi put u razdoblju od 8. do 10. svibnja 2015. godine. Pod sloganom „Baš svašta za malu raju“u tri sajamska dana organizatori su se potrudili da pored sajamske ponude mališanima ponude oko 100 scenskih nastupa djece iz vrtića, škola i udruga, te 35 radionica i igraonica za djecu bez i sa poteškoćama u razvoju.

Union Foods d.o.o. je podržao ovaj događaj sa svojim brand-om Monte Zott gdje je malim ljubiteljima Monte proizvoda ponudio proizvode po sajamskim cijenama u posebno kreiranim paketićima za ovaj događaj po cijenama od 5 i 10 KM. Osim prodajnog dijela Monte Zott je pripremio igraonicu za djecu putem zanimljivih Monte bojanki gdje su djeca mogla iskazati svoju kreativnost i poznavanje boja

Kontaktirajte nas

11 + 2 =

Ali, to nije sve, naime djeca koja su se potrudila i svoje radove obojila najbolje Monti je nagradio super bogatim Monte poklončićima. Zbog iznimno velikog odaziva djece u sva tri sajamska dana od 2 godine do 13 godina djeca su podijeljena u nekoliko kategorija tako da je nagrađen najbolji crtež iz svake kategorije te dodatno najbolji crtež dana.

Pored ove igraonice djeca su mogla sa Montijem igrati i društvenu igru „Čovječe ne ljuti se“. Monti, sretan i veseo kao uvijek bio je glavna atrakcija među najmlađim, a i onim starijim posjetiteljima sajma. Osmjesi na dječjim licima, graja, smijeh, pjesma i ples koji su tri dana dominirali sajamskim prostorom potvrda su da je „Dječiji sajam“ osvojio srca mališana kao i njihovih roditelja te se nadamo da će biti redovan sadržaj u Tuzli u narednim godinama.