Tromeđa VI br.7

88260 Čitluk, BiH.

Kontakt telefon

+387 36 653 450

}

Pon. - Pet. 8:00 - 18:00

Subota 8:00 - 14:00

Tromeđa VI br 7.

88260 Čitluk, BiH

Kontakt telefon

+387 36 653 450

NOVO: Indomie instant noodles

Union Foods u svojoj ponudi ima novu kategoriju proizvoda pod nazivom Indomie instant noodles koji su najprodavaniji noodlesi u svijetu.

Specifičnost Indomie proizvoda je to što ne zahtijevaju veliko kulinarsko iskustvo i vrijeme pa za nekoliko minuta imate cjelovit i hranjiv obrok za vas i vašu obitelj.

Indomie proizvodi se pripremaju tako što ih istresete u posudu, zalijete kipućom vodom i za 3 minute možete uživati u svom brzom i ukusnom pripremljenom obroku.

Svako pakiranje ovih noodles-a ima i svoje začine u posebnim vrećicama koje vi birate i dodajete u jelo po svojoj želji i ukusu.

Kontaktirajte nas

7 + 7 =

Za sve one koji su u stalnoj žurbi i ne stignu se pravilno hraniti zbog nedostatka vremena preporučujemo Indomie Cup- instant noodles-e u čaši koji se mogu konzumirati na poslu u pauzi, između predavanja na fakultetu tj. bilo kad i bilo gdje. U Indomie Cup-instant noodles-e u čaši dodamo kipuću vodu i nakon par minuta možemo konzumirati… Da, možemo jesti iz čaše u kojoj je kipuća voda jer je ona napravljena ne samo da čuva toplinu duže vrijeme već je cijelo vrijeme možemo držati u ruci iako je unutra kipuća voda.

Također u ovom pakiranju osim dodatnih začina u vrećici dođe i plastična vilica koja nam dodatno olakšava konzumaciju. Jednostavnost i brzina pripreme, cjelovit i hranjiv obrok bilo kad i bilo gdje čine Indomie tjesteninu idealnom za Vas.