Tromeđa VI br.7

88260 Čitluk, BiH.

Kontakt telefon

+387 36 653 450

}

Pon. - Pet. 8:00 - 18:00

Subota 8:00 - 14:00

Tromeđa VI br 7.

88260 Čitluk, BiH

Kontakt telefon

+387 36 653 450

IFS certifikat za proizvode Flipko!

IFS (International Food Standard) je međunarodna norma utemeljena od strane maloprodajnih trgovačkih lanaca i predstavlja respektabilnu potvrdu visoke razine kvalitete i sigurnosti proizvoda.

Vodeći trgovački lanci i dobavljači su prepoznali sigurnost hrane kao prioritet u svome poslovanju, te su pokrenuli Globalnu inicijativu za sigurnost hrane (Global Food Safety Initiative), a IFS standard je jedan od rezultata takvih udruživanja.

Budući da potrošači, kao i zakonodavni okviri, zahtijevaju da hrana koju proizvodimo ima visoku razinu sigurnosti i kvalitete, osigurali smo provođenje sustava kontrole za sigurnost hrane kroz cijeli lanac proizvodnje.

Kontrole se vrše neprekidno, od samog ulaska sirovina u tvornicu, proizvodnje, sušenja, aromatizacije, pakiranja u modificiranoj atmosferi, do isporuke gotovih proizvoda na zadovoljstvo naših kupaca.

Ponosno ističemo da je rezultat od 95,16% (high level) nagrada za dugotrajan, opsežan i zahtjevan proces implementiranja.

Dobivenim certifikatom najpriznatijeg standarda za sektor hrane, potvrđujemo da svojim znanjem, vrhunskim stručnjacima i iskustvom jamčimo proizvodnju sigurnih, kvalitetnih i zdravstveno ispravnih snack proizvoda.

Kontaktirajte nas

10 + 1 =