Tromeđa VI br.7

88260 Čitluk, BiH.

Kontakt telefon

+387 36 653 450

}

Pon. - Pet. 8:00 - 18:00

Subota 8:00 - 14:00

Tromeđa VI br 7.

88260 Čitluk, BiH

Kontakt telefon

+387 36 653 450

NOVO – Jogobella Superfood

Zott prati trendovi zdrave prehrane i podržava stil zdravog života i upravo zato svojim potrošačima nudi novu Jogobellu Superfood. Najpoznatiji voćni jogurt sad sadrži super zdravo voće puno vitamina, minerala i svih potrebnih tvari za jačanje tijela i povećanje energije, povećava stupanj vitalnosti, te pomaže održavanju ravnoteže u tijelu.

Yuzu citrus, acai bobice su super zdravo voće koje je obogatilo novu Jogobellu Superfood. Yuzu je citrusno voće koje na prvi pogled sliči na male žute limune, potječe iz Kine i sjajno je prirodno sredstvo za borbu protiv stresa i depresije, a mnoga istraživanja su potvrdila da yuzu ima antiupalna, antidijabetičaka, antioksidanska i antikanecrogena svojstva koja mogu čak poboljšati i kognitivne funkcije.

Acai bobice su crvenoljubičaste boje, veličine zrna grožđa, a pune sitnih sjemenki poput šipka koje se ubiru s visokih stabala palmi koje rastu uz obalu Amazone. Acai bobice su bogate antioksidansima, sadrže velike količine vitamina A, C I E, sadrže dijetalna vlakna I nezasićene masne kiseline koje blagotvorno djeluju na organizam.

Lanene sjemenke se smatraju iznimno ljekovite iz više razloga. Sadrže omega 3 masne kiseline, vlakna, proteine i brojne druge nutritivne vrijednosti, čime pomažu jačanju imuniteta. Lan također može pomoći u mršavljenju, snižavanju kolesterola i u borbi protiv raka. Lan je odlična alternativa za osobe koje izbjegavaju gluten u žitaricama, jer ne sadrže gluten.

Nova Jogobella Superfood ne sadrži dodatne zaslađivače i konzervanse tako da uz novu Jogobellu Superfood živimo zdravim životom.

Uvijek i u svakoj prigodi posegnite za Jogobellom, brendom koji je u dugoj tradici postojanja svojim potrošačima uvijek nudio samo najbolje.

Kontaktirajte nas

4 + 1 =