Tromeđa VI br.7

88260 Čitluk, BiH.

Kontakt telefon

+387 36 653 450

}

Pon. - Pet. 8:00 - 18:00

Subota 8:00 - 14:00

Tromeđa VI br 7.

88260 Čitluk, BiH

Kontakt telefon

+387 36 653 450

NOVO: Flipko – novi flips na tržištu

Union Foods pokrenuo vlastitu proizvodnju flipsa pod nazivom Flipko.

Flips brand pod nazivom Flipko brojati će 17 novih proizvoda. Različiti i inovativni oblici i okusi od kojih neki dosada nisu bili prisutni na tržištu BiH zadovoljit će sve dobne skupine tako da Flipko proizvode mogu grickati sve generacije. Najsuvremenija i pouzdana njemačka oprema, pažljivo odabrane i strogo kontrolirane kvalitetne sirovine te vrhunski tim domaćih stručnjaka jamac su vrhunske kvalitete proizvoda.

Proizvodni proces je koncipiran na način da nema odstupanja u kvaliteti proizvoda i da svaki proizvod bude vrhunske kvalitete. Standardi kontrole kvalitete od sirovine do gotovog proizvoda integrirane su u proces proizvodnje tako da u svakom segmentu ispunjavaju iznimno visoke kriterije sigurnosti hrane i kontrole kvalitete.

Kontaktirajte nas

1 + 13 =

Proizvodni pogon u Čitluku je na izvrsnoj lokaciji samo 5 km od autoputa VC, a distributivni centri Union Foods-a su smješteni širom Bosne i Hercegovine i to u Sarajevu, Banja Luci, Tuzli, Bihaću te će cijelom projektu dati pozitivan doprinos. Osim domaćeg tržišta u narednom periodu planiramo sa flips proizvodima osvojiti i susjedna tržišta, te uskoro pokrenuti i vlastitu proizvodnju kokica i čipsa te na taj način upotpuniti cijelu snack kategoriju proizvoda.